---   Sitemize Hoş Geldiniz!   ---    Ziyaretçi Defterine Yorumlarınızı yazabilirsiniz.   ---   İyi gezintiler.   ---   

24.05.2010

Yöremizde Kuduz Vakası

 Gönen’e bağlı birçok köy’de baş gösteren Kuduz vakaları sonrasında tedbir amaçlı olarak Gönen Hayvan Pazarı 1 ay süre ile kapatılıyor.
Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz ay içerisinde Bayramiç Köyün’de, geçen hafta Kaplanoba ve Üçpınar köylerinde baş gösteren kuduz vakalarına dün itibarı ile Kavakoba köyü de eklendi. Bu gelişme sonrası aynı hat üzerinde bulunan Söğüt, Sebepli, Tütüncü, Çakmak, Küpçıktı köyleri’de risk taşıyan bölge kapsamına alınarak karantina bölgesi genişletildiği belirtiliyor. Bu gelişmeler sonrasında İlçede

16.05.2010

Köyümüzün Geleneksel Hıdrellez Hayrı 16 Mayıs 2010 Pazar Günü Yapıldı

Köyümüzün Geleneksel Hıdrellez Hayrı 16 Mayıs 2010 Pazar günü köylülerimiz ve dışarıdan gelen misafirlerin katılımıyla kazasız, belasız bir şekilde, bayram havasında yapıldı. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da yoğun ilginin olduğu gözlerden kaçmadı. Hayır vesilesi ile Balıkesir, İzmir, Bursa, Bandırma, Gönen gibi çeşitli şehirlerde yaşayan köylülerimizin iki günlüğüne de olsa o güzel köyümüzün havasını solumak, gürültüden patırtıdan kurtulup stres atmak için köyümüze akın ettiği görüldü.



Anketimize Katılırmısınız?

Mesaj Kutusu