---   Sitemize Hoş Geldiniz!   ---    Ziyaretçi Defterine Yorumlarınızı yazabilirsiniz.   ---   İyi gezintiler.   ---   

27.11.2010

İnterneti ne için kullanıyoruz ?

Uluslararası pazar araştırma şirketi Millward Brown, Türkiye'de internet kullanımının ve kullanıcı profillerinin detaylı olarak resmini çıkartmak amacıyla 'Türkiye'de Internet Penetrasyonu ve Kullanıcı Profilleri isimli bir araştırma gerçekleştirdi.

Araştırma sonucunda internet kullanıcılarının yüzde 37'sinin interneti e-mail göndermek/chat ve mesajlaşmak, yüzde 33'ünün araştırma yapmak, yüzde 32'sinin gazete okumak ve yüzde 29'unun sosyal paylaşım sitelerine girmek için kullandığı ortaya çıktı.

21.11.2010

Tüm Telefonlara Tek Şarj Aleti



Uluslararası Cep Telefonu Üreticileri ve Telekom Şirketleri Platformu (OMTP) önümüzdeki yıldan itibaren bütün cep telefonlarında kullanılabilecek tek bir şarj aletinin kullanıma sunulacağını bildirdi. Nokia ve Ericson gibi dev cep telefonu üreticilerinin yanı sıra Orange, Telenor, Vodafone gibi uluslararası telekomünikasyon firmaları tarafından da desteklenen projenin cep telefonu kullanıcıları için büyük bir kolaylık sağlaması

11.11.2010

14. Yılında Rahmetle Anıyoruz.

Tevfik Özdemir


12 Kasım 1996  tarihinde Pazartesiyi Salıya bağlayan gece saat 03:00 sıralarında NATO AKDENİZ daimi deniz gücü ile yapılan eğitim tatbikatı esnasında uçuş görevlerini yaptıkları helikopterin düşmesi sonucu Şehitlik mertebesine ulaşmıştı.  14. Yılında Kendisini Sevgi, Saygı ve Rahmetle anıyoruz.







Anketimize Katılırmısınız?

Mesaj Kutusu