---   Sitemize Hoş Geldiniz!   ---    Ziyaretçi Defterine Yorumlarınızı yazabilirsiniz.   ---   İyi gezintiler.   ---   

11.12.2010

Yılın İlk Karı Yağdı


Balıkesir'de bu sabaha karşı saat 04.30 sıralarında başlayan kar, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Valilik Kriz Merkezi Balıkesir ve ilçelerinde 116 köyün yolunun kapandığını bildirdi. Merkez ilçede 23, Savaştepe’de 34, İvrindi’de 34, Balya’da 11, Sındırgı’da 4, Havran’da 3, Susurluk’ta 2, Bigadiç’te bir köy yolu yoğun kar yağışı sonrası kapandı. Kriz Merkezi ile Afet ve Acil durum Müdürlüğü’nün koordinesinde Özel İdare İl Müdürlüğü’ne bağlı ekipler köy yollarının trafiğe açılması için çalışmalarını sürdürüyor.


Balıkesir Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Balıkesir-İzmir karayolunun 36. kilometresindeki ''Çanakçı rampası'' mevkisi, yoğun kar yağışı ve tipi yüzünden ulaşıma kapandı.

 

Karayolları ekipleri yolu trafiğe açmak için yoğun çaba gösterirken, ''Çanakçı rampası'' mevkisinde bekleyen araçlar, uzun kuyruklar oluşturdu.

Yetkililer, bu yolu kullanacak olan sürücüleri, hava koşulları düzelene kadar trafiğe çıkmamaları konusunda uyardı.

Olumsuz hava koşulları yüzünden, Balıkesir kent merkezi başta olmak üzere, bazı yerleşim birimlerinde zaman zaman elektrik kesintileri yaşanıyor.
 

Öte yandan, kar yağışının etkili olduğu Balıkesir merkez ile Balya, Bigadiç, Havran, İvrindi, Savaştepe, Sındırgı ve Susurluk ilçelerine bağlı 116 köy yolu da ulaşıma kapandı.










 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Anketimize Katılırmısınız?

Mesaj Kutusu