---   Sitemize Hoş Geldiniz!   ---    Ziyaretçi Defterine Yorumlarınızı yazabilirsiniz.   ---   İyi gezintiler.   ---   

15.01.2011

Bilgisayarları bu cepler geçecek

Cep telefonları artık sadece konuşma için kullanılmıyor, her biri mini bilgisayar yeteneğine sahip. Çok yakında kullanılmaya başlanacak teknolojilerle bilgisayarlar tarihin tozlu sayfalarındaki yerlerini alacak.
Son dönemde teknoloji dünyasına hiç şüphe yok ki mobil dünyadaki gelişmeler damga vurdu. Gelişen mobil işletim sistemleri, bilgisayarlar ile yarışır düzeye gelen akıllı telefon donanımları ve hızla artan üçüncü şahıs yazılım desteği...




Mobil cihazlar artık herkes için hayatın vazgeçilmezlerinden biri oldu. Gün geçmiyor ki yeni bir akıllı telefon, tablet bilgisayar yahut mevcut işletim sisteminin yeni bir sürümü duyurulmasın. Peki, mobil cihazlardaki bu gelişme gelecekte ne gibi yenilikleri beraberinde getirecek?
Duyurulan yeni cihazlar ve gelişen teknolojiler gelecekteki mobil dünyanın ne yönde şekilleneceğine dair küçük tüyolar veriyor aslında.
Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, cep telefonlarını bilgisayarların yerine geçirecek bu teknolojileri biraraya getirdi. İşte cep telefonlarının geleceği...

Sizin gelecekteki cep telefonu teknolojilerine dair bir öngörünüz var mı?




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Anketimize Katılırmısınız?

Mesaj Kutusu